Afspraak maken

Voor nieuwe patiënten is het belangrijk om met ons te overleggen of een goede westerse diagnose gesteld is en of wij u kunnen helpen; indien er geen adequate westerse diagnose gesteld is, wordt u naar uw huisarts of medisch specialist terug verwezen.

Voor afspraken kan van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 18.00 gebeld worden met ons secretariaat op nummer 0317 - 319715. 

U kunt zich ook schriftelijk aanmelden via: Zorggroep Jonkman, Veentjesbrug 5, 6866 NC Heelsum. Zet duidelijk in uw aanmelding wat uw klachten zijn, wat de diagnose van uw behandelaren is, wanneer u geboren bent en waar u telefonisch bereikbaar bent. U kunt zich ook via deze website aanmelden onder . 

Bij aanmelding worden meestal als basis 6 afspraken gemaakt; na 6-8 behandelingen met een week interval is meestal het lichaam gereset, waarna de behandelingen afgebouwd kunnen worden. Voor sommige klachten volstaan enkele behandelingen. Bij het maken van de eerste 6 afspraken wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met bestaande voorkeuren, bijvoorbeeld plannen buiten de tijden waarin men in de file zou komen. Na 4-6 behandelingen wordt de effectiviteit van de behandelingen geëvalueerd. Indien de behandelingen niet aan de verwachtingen voldoen, wordt gestopt. In de meeste gevallen worden echter goede resultaten van de acupunctuur behandelingen gezien en zal indien nodig / gewenst in samenspraak met de patiënt een vervolg behandelplan worden opgesteld.

Heeft u een vraag? Neem gerust contact op!

Naar contact